2012. július 15., vasárnap




































9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Ha nem titok elárulnád mi ez a szuper domis,balinos,padkós víz?

Névtelen írta...

Ja

Üdv.: Vámos Bence

Unknown írta...

szia!

nem titok:) garam, szlovákia. azért tudni kell, hogy mindez sok keresés, cserkelés, kísérletezés eredménye. nem kell elkeseredni ha elsőre mindez nem jön össze...

Névtelen írta...

Köszi

Vámos Bence

csili írta...

Szia!

A főnököm szeretné megtanulni a legyező horgászatot, nem tudom tudsz-e nekem segíteni ebben. Valahogy kapcsolatba tudok veled lépni?
Köszönöm
Csilla

csili írta...

Szia,

A főnököm szeretné megtanulni a legyező horgászatot, nem tudom tudsz-e nekem segíteni ebben. Hogyan tudnék veled kapcsolatba lépni?

Köszönöm
Csilla

Unknown írta...

szia!

természetesen szívesen segítek!!! örülök ha az oldal meghozta a kedveteket, de mindenek előtt leszögezném, hogy én erősen az amatőr kategóriába tartozom, vannak nálam alkalmasabb tanárok és ezt nem csak a szerénység mondatja velem... de amiben tudok szívesen segítek!

első körben érdemes ezt az oldalt olvasgatni: http://www.ceeff.com/ ahonnan sok okosságot lehet összeszedni. valamint van egy budapesti legyező klub, ami talán a legalkalmasabb megfelelő segítséget találni az okuláshoz.

a továbbiakban megadom a mail címem és itt folytathatjuk a diskurzus "meghittebb" formában... :) mokusles@gmail.com

steveolsonhun írta...

Jók a képek, szépek a halak, és orbitálisan szép helyeken pecázol!

Unknown írta...

köööösz szépen!!! :D

a szép helyeket igyekszem szaporítani, azaz a mostani 7vége felfedezőkörúttal telt nem is igazán pecával. idővel jönnek a képek is, sajnos csak mini jászkókkal fűszerezve :)