2008. január 28., hétfő

Az első legyezésem


Ipoly. Ez volt az a hely ahol életemben először legyeztem, na persze azért itthon a kertben gyakoroltam a dobást de azért a vízben teljesen más:) A helyszín Letkés alatt volt, ahol már előzőleg jártam. Gyönyörű nap volt és a hely...


Egyedül vágtam bele a nagy kalandba, ami kicsit sem tűnt egyszerű feladatnak, de arra még csak nem is számítottam, hogy ilyen jól fog alakulni a nap.

A vízbe gázolva egyből megláttam egy kisebb raj domolykót, több se kellett és már igyekeztem is a közelükbe juttatni a tücsköt, ami sajnos még nem saját légy volt. Nem sokat váratott magára ez első hal, dobás után míg szerencsétlenkedtem a zsinórral egy nagy fröccsenés térített észhez és már meg is volt

az első domi:)

Ennyi kellett, ahhoz hogy egy életre beleszeressek a legyezésbe. Ezek után sem maradt csöndes a víz. Persze nem sikerült nagy eredményeket elérni, de azt hiszem, hogy kezdőként ez így se volt szégyellni való.

És a táj ahová azóta minden nap visszavágyom.

Végül sikerült egy domit lépre csalni a saját polibogárral is ami még elég kezdetleges verzió volt (nagyi kanári tollából volt a dubbing, a falon lógó vaddisznó szőrből készültek a lábak:)

Nincsenek megjegyzések: